Privat Undervisning for Voksne

Drei Sirkelen

Privatundervisning for voksne

Språkkompetanse blir stadig mer sentralt i vår moderne verden etter hvert som ny teknologi overskrider landegrensene. Enten du trenger språkkompetanse for spesielle fag- eller forretningsformål eller av mer personlige motiver, kan forbedring av språkkunnskapene gjøre en betydelig forskjell i din situasjon. Sirkel tilbyr skreddersydde kurs og fleksibel undervisning som er tilpasset din tidsplan.

Å lære norsk

Blant våre studenter finnes de som har forbindelser med eller forhold til nordmenn og som ønsker å forbedre dialogen med partnere og nye familiemedlemmer.  I tillegg finnes forretningsfolk som har behov for å sette seg inn i norsk språk og kultur for forretningsformål.

Etter flere forespørsler om gruppeundervisning på kveldstid, starter vi en norskklasse i West Brompton i uke 37. Undervisningen vil gå over 12 uker og tidspunktene vil være fra kl.19.15-21.15.

 

Å lære engelsk

Det å bo i Storbritannia betyr ikke nødvendigvis at språkkunnskapene forbedres. I mange tilfelle kan litt hjelp fra profesjonelle utgjøre en avgjørende forskjell. Vi tilbyr privat undervisning til voksne som ønsker å løfte sin engelsk til et høyere nivå. Disse kursene kan passe for hjemmeværende ektefeller som ikke får tilstrekkelig anledning til å praktisere engelsk mens partneren er på oppdrag i Storbritannia, fagfolk som har behov for å forbedre sitt forretningsengelsk eller for de som nylig har flyttet til Storbritannia og ønsker en snarvei til bedre engelsk.

Intensivt engelsk kurs

Ønsker du intensiv engelskundervisning der Bed and Breakfast samt engelskundervisning er inkludert, kan Sirkel Skills kontaktes for mer informasjon.

Våre kurs setter deg i stand til å få opplæringens Sirkel til å dreie.

Kontakt oss for prisforespørsler.

Gruppeundervisning kan bestilles.